Børnefødselsdag i Aarhus Curling Klub

Børnefødselsdag i Aarhus Curling Klub

En af de bedste ideer til børnefødselsdag er at tage i Aarhus Curling Klub og lade børnene få en sjov og unik oplevelse med curling, leg og aktivitet. I løbet af 1½ time laver vi først en kort og letforståelig introduktion til reglerne, hvorefter vi går på isen og laver introduktionsøvelser og spiller curling ud fra børnenes alder og formåen. Gennem arrangementet får børnene mulighed for at lære de særlige teknikker og bevægelser, der bruges og kommer til at skulle samarbejde om at løse de opgaver, som spillet stiller.

Børnefødselsdag i Aarhus Curling Klub

Børnefødselsdagen henvender sig rigtig godt til børn fra 9 til 12 år.

Kun for børn

Arrangementet er bygget op omkring børnevenlige lege og sjove curling-relaterede øvelser frem for en masse spilletid. Børnene får derfor en sjov smagsprøve på sporten og får måske lyst til mere.

Børnefødselsdag med curling om tirsdagen

Arrangementet varer op til 1½ time og kan holdes tirsdage i tidsrummet 13.15 til 15.45 fra september til og med marts hvor hallen er åben.

Før/efter arrangementet får I en valgfri fødselsdags-menu  i Skøjtecafeen med festlig opdækning til en sjov børnefødselsdag i Aarhus Curling Klub. Se menuerne på skøjtecafeens hjemmeside her.

 

Samlet pris for for curling og menu til børnefødselsdag er 140 ,- per barn. Min antal er 12 deltagere.

Oplys alder og antal ved henvendelse omkring arrangementet.

Henvendelse for spørgsmål eller aftale af arrangementet til kasserer@aarhuscurlingklub.dk

 

Praktisk om børnefødselsdag

Børnefødselsdag i Aarhus Curling Klub

De deltagende børn skal have løstsidende eller fleksible bukser på, så de kan bevæge benene frit. Desuden skal de have rene sportssko/kondisko på. Der er ca. 9 grader is hallen, så medbring tøj der passer hertil men dog tillader bevægelse. Et par tynde handsker kan for eksempel nogle gange være en fordel. Resten af udstyret lånes af klubben.

 

 

 

 

 

 

Bestil slikposer, chips, sodavand, chokoladebarer og meget mere til børnene hos Fredagssnolder og få bragt lige til døren i alle områder omkring Aarhus.

bestil lækkert slik til børnefødselsdag online