Sponsoraftaler

Få en sponsor-aftale med Aarhus Curling Klub

Aarhus Curling Klub giver flere muligheder for at blive sponsor af klubben. Vi skaber  trafik til dit website og synlighed for dit brand på nettet og i hallerne. Med en sponsor-aftale bliver I synlige for et bredt og voksende publikum der følger de nervepirrende opgør i hallen tæt og gæster skøjtebanen.

Muligheder for sponsoraftale

 

I kan opnå synlighed gennem:

  • Op til 4 Bandereklamer i Aarhus Skøjtehal af 83 x 300 cm. Synligt for 100.000 årligt besøgende i skøjtehallen plus mediesynlighed.
  • Logo, banner og link på klubbens hjemmeside under sponsorer.

Pris per styk 3000 kr. per sæson + produktionsomkostninger (tryk ca. 750 kr.) med mulighed for mængderabat. Pris for 3 år inklusiv print kun 7.500 kr. 

Hvis I ønsker at høre mere om en sponsoraftale kontakt klubben for yderligere info på kasserer@aarhuscurlingklub.dk .

Ved køb af bandereklamer er det samtidigt oplagt at inkludere et årligt firmaarrangement på 2 timer for jeres ansatte. Se mere under firmaarrangementer.

Vores sponsoraftaler bruges til at styrke klubben sportsligt og med udstyr, hvormed værdien af sponsoraftalerne vokser med tiden.

Aarhus Curling Klub står med et stort udviklingspotentiale og vores sponsorer hjælper os hver dag med at realisere vores fulde potentiale.

Se klubbens nuværende sponsorer her.

Her ses banderne i Aarhus Skøjtehal hvor I som sponsor i Aarhus Curling Klub kan opnå synlighed overfor 100.000 besøgende årligt.