Curling firmaarrangement i Aarhus

Firmaarrangement i Aarhus Curling Klub

Står du og leder efter ideer til et firmaevent i Aarhus? Et curling firmaarrangement i Aarhus Curling Klub er en sjov og anderledes ide til at holde et socialt arrangement eller team building i Jylland med dine kolleger eller klubmedlemmer . Folk synes altid at et curling firmaarrangement har været en sjov og anderledes oplevelse, der bliver snakket om i lang tid bagefter. Vi har mange firmaer fra hele Midtjylland og resten af Jylland, som kommer tilbage flere gange for at prøve igen. Det gode ved curling som firmaevent er at alle kan spille med uanset alder, og at det ikke kræver mange kræfter eller perfekt fysik for at have en sjov oplevelse.

Praktisk om et curling firmaarrangement

Et arrangement tager 2 timer, hvor de første 20-30 minutter bliver brugt på en introduktion af reglerne og i bevægelserne. Der er lidt teknik som skal læres, men det kommer man hurtigt ind i.

Hallen har plads til 40 personer af gangen.

Dette firmaarrangement kan udvides til flere timer (eksempelvis 2 x 2 timer), hvis I er rigtig mange.

Hvornår kan vi prøve et firmaevent i Aarhus?

Til tider er der begrænsninger i, hvilke tidspunkter vi kan tilbyde en tid, da Aarhus skøjtehal  kan være meget fyldt. Så book i god tid hvis det er muligt. 

1. -22. april

I denne periode kan vi tilbyde firmaevent hele døgnet efter først-til-mølle princippet. Dermed er det et rigtig godt tidspunkt at lægge jeres arrangement.

15. august til 1. oktober

I denne periode er hallen ledig fra kl. 8.00 til kl 15.00 på hverdage, fredage fra kl. 20.15 og lørdage fra kl. 12.30.

1. oktober til 1. april

I perioden fra den 1. oktober til den 1. april er skøjtehallen ofte booket, og vi kan kun i begrænset omfang skaffe is den 2. og 3. fredag i måneden fra kl. 20.00, samt lørdage fra kl. 17.00 til 22.30.

Derudover kan det være muligt at lave et firmaarrangement i Aarhus Skøjtehal fra om formiddagen fra 09.00 til 14.30 samt fra kl. 23.00 til kl. 08.00.

For yderligere information om et firmaarrangement i Aarhus eller bestilling kontakt arrangementsansvarlige Thorbjørn Jackholm på kasserer@aarhuscurlingklub.dk

Ca. 22. april til 15. august

I denne periode holder skøjtehallen sommerlukket og isen fjernes, så her kan der ikke laves firmaarrangement i Aarhus. I er dog velkommen til at skrive og aftale et firmaarrangement i den åbne sæson.

Hvad koster et firmaevent?

Prisen for et firmaarrangement i Aarhus er 6.800 kr. 

Beløbet dækker leje af hallen, lån af udstyret og en instruktør, som er til rådighed hele tiden. Prisen gælder uanset antal deltagere, da vi skal leje hallen for at afholde et firmaevent. Mindre grupper på 8 eller derunder kan overveje at spille i klubbens træningstid.

Betaling sker per faktura og senest 14 dage forud for arrangementet. Hvis kunden aflyser senere end 14 dage før arrangementet refunderes beløbet ikke. I tilfælde af aflysning fra skøjtehallen eller Aarhus Curling Klub tilbagebetales det fulde beløb.

Vi vil i nogle tilfælde leje overskydende baner ud til anden side.

Praktisk om firmaarrangement i Aarhus Curling Klub

Højhælede sko eller stramme jeans gør det er svært at spille curling. I bør komme i løstsiddende eller fleksible bukser, så I kan bevæge benene frit. Medbring desuden rene, flade sko til firmaarrangementet – gerne så sporty som lejligheden tillader det.

Efter arrangementet så husk at anmelde jeres firmaarrangement på Google Maps.

Curling firmaarrangement/ firmaevent Aarhus Curling Klub

Mad og drikke til arrangementet kan bestilles i skøjtehallens café

 

Flere ideer:

Lav et firmahold med dine kollegaer

Vi har ideer til firmaevents, men også til hvordan I kan fortsætte bagefter, hvis I får energi på mere. Aarhus Curling Klub tilbyder firmamedlemskaber, hvor I kan træne og spille turneringer som et hold af 4 kollegaer. I kan vælge at give holdet jeres firmas navn. Se mere under medlemsskaber.

Gør firmaarrangement i Aarhus Curling Klub til en firmatradition

Gør jeres curling firmaarrangement i Aarhus Curling Klub til en årlig begivenhed ligesom mange andre firmaer gør. Det er endnu sjovere anden gang.

Vi er altid interesseret i samarbejde om promovering og sponsorater. Interesserede kan finde inspiration under sponsoraftaler.