Curling Firmaarrangement

Firmaarrangement i Aarhus Curling Klub

Står du og leder efter ideer til et firmaevent i Aarhus? Et curling firmaarrangement i Aarhus Curling Klub er en sjov og anderledes ide til at holde et socialt arrangement eller team building i Jylland med dine kolleger eller klubmedlemmer . Folk synes altid at et curling firmaarrangement som har været en sjov og anderledes oplevelse, der bliver snakket om i lang tid bagefter. Vi har mange firmaer fra hele Midtjylland og resten af Jylland, som kommer tilbage flere gange for at prøve igen. Det gode ved curling som firmaevent er at alle kan spille med uanset alder, og at det ikke kræver mange kræfter eller perfekt fysik for at have en sjov oplevelse.

Sådan foregår det

Et arrangement tager 2 timer, hvor de første 20-30 minutter bliver brugt på en introduktion af reglerne og i bevægelserne. Der er lidt teknik som skal læres, men det kommer man hurtigt ind i.

Hallen har plads til 40 personer af gangen.

Dette firmaarrangement kan udvides til flere timer (eksempelvis 2 x 2 timer), hvis I er rigtig mange.

Hvad koster et firmaevent?

Et firmaarrangement koster 8.400 kr. Der pålægges ikke moms. 

Beløbet dækker leje af hallen, lån af udstyret og en instruktør, som er til rådighed hele tiden. Prisen gælder uanset antal deltagere, da vi skal leje hallen for at afholde et firmaevent.

Pay and play

Mindre grupper fx. private på 8 eller derunder kan overveje at spille i klubbens træningstid tirsdag middag eller søndag aften efter Pay and Play-princippet.

Betaling sker per faktura og senest 14 dage forud for arrangementet. Hvis kunden aflyser senere end 14 dage før arrangementet refunderes beløbet ikke. I tilfælde af aflysning fra skøjtehallen eller Aarhus Curling Klub tilbagebetales det fulde beløb.

Vi kan i nogle tilfælde leje overskydende baner ud til anden side.

Praktisk om firmaarrangement i Aarhus Curling Klub

Højhælede sko eller stramme jeans gør det er svært at spille curling. I bør komme i løstsiddende eller fleksible bukser, så I kan bevæge benene frit. Medbring desuden rene, flade sko med profil til firmaarrangementet – gerne så sporty som lejligheden tillader det.

Ideer til firmaarrangement - event Aarhus Curling Klub

Når firmaarrangementet er slut tager vi tit et gruppebillede til at forevige dagen. Her kan det vindende hold fremvise præmiekopperne, hvis I har tilvalgt dem forinden.

For yderligere information eller bestilling kontakt arrangementsansvarlige Thorbjørn Jackholm på playcurling@aarhuscurlingklub.dk

Hvornår kan vi prøve?

Til tider er der begrænsninger i, hvilke tidspunkter vi kan tilbyde en tid, da Aarhus skøjtehal  kan være meget fyldt. Så book i god tid hvis det er muligt. 

Det er muligt at bestille et arrangement de fleste tirsdage 13.30 til 15.30 fra september til og med marts. Derudover er det muligt at lave aftaler ud fra følgende rammer afhængigt af sæsonen:

ARRANGEMENTSTID
24. juni. – 30. juni 2023

I uge 26 kan vi lave firmaevent hele døgnet efter først-til-mølle princippet. Dermed er det et rigtig godt tidspunkt at lægge jeres arrangement.

Fredage i maj og juni har vi mulige tider 14.00-16.00 og 16.00 -17.50.

Vi kan ikke lave arrangementer i hverdagene efter ca. kl. 15.00 undtagen i denne arrangementsperiode.

—- —– —– —-

15. august til 1. oktober

I denne periode er hallen ledig fra kl. 8.30 til kl 14.30 mandag til torsdag, fredag til 13.30. Nogle lørdage fra kl. 16.00 og søndag 18.00- 20.30.

1. oktober til 21. maj.

I denne periode er hallen ledig til arrangementer fra kl. 8.30 til kl 14.30 mandag til torsdag, fredag til 13.30. Lørdage fra kl. 16.00 og søndag 18.45- 20.30.

 1. juli til 12. august

I denne periode holder skøjtehallen sommerlukket og isen fjernes, så her kan der ikke laves arrangement. I er dog velkommen til at skrive og aftale et firmaarrangement i den åbne sæson.

Kalenderen nedenfor viser en oversigt som beskrevet ovenfor over hvilke tidsrum der kan være ledige, hvis ikke andet er booket . Uden for de viste tidsrum vil det desværre aldrig være muligt.

maj 2024

man tirs ons tors fre lør søn
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Powered by Simple Calendar

Lav et firmahold med dine kollegaer

Vi har ideer til firmaevents, men også til hvordan I kan fortsætte bagefter, hvis I får energi på mere. Aarhus Curling Klub tilbyder firmamedlemskaber, hvor I kan træne og spille turneringer som et hold af 4 kollegaer. Bliver i glade for at spille curling og vil prøve mere kan I tage på vores kick-off begynderkursus.

Gør firmaarrangement i Aarhus Curling Klub til en firmatradition

Gør jeres curling firmaarrangement til en årlig begivenhed ligesom mange andre firmaer gør. Det er endnu sjovere anden gang.