Danske Klubber

Her finder du en liste med andre danske curling-klubber i landet udover Aarhus Curling Klub og links til deres respektive hjemmesider og info om tidspunkt for turneringer. De danske curling-klubber ligger for det meste i de større byer, hvor medlemsgrundlaget og faciliteterne giver mulighed for en klub. Der er dog stadig stor forskel på hvordan og hvor meget det er muligt at spille i de enkelte klubber.

Ålborg Curling Klub
Direkte link til Årlborg Curling Klubs hjemmeside, som har mange gode oplysninger til curling interesserede i det nordjyske område. Klubben har træningstid onsdag aften. Der er også mulighed for at købe arrangementer – primært fredage i ulige uger.

Odense Curling Club
Link til Klubben, som dækker Fyn. Jysk Fynske mesterskaber gæster normalvis klubben i begyndelsen af december.

Frederikshavn Curling Club
Link til klubbens hjemmeside.

Esbjerg Curling Klub
Link til Klubbens hjemmeside. Hjemmesiden har mange gode oplysninger om klubben og om mulighederne for at købe arrangementer. Der afholdes Esbjerg Open i slutningen af februar og på Jysk Fynske mesterskaber afsluttes normalvis på en af de nærliggende lørdage.

Silkeborg Curling Club
Link til klubbens hjemmeside med oplysninger om klubben generelt og Curling i almindelighed. Curlingsæsonen afsluttes i Danmark med Kingo Cup i april måned.

Curling Klub Odin
Link til klubben i Vojens. Hjemmesiden har mange oplysninger om klubben generelt. Der afvikles Jysk Fynske mesterskaber i slutningen af september og den årlige Odin Cup ligger 3. weekend i oktober.

Rungsted Curling Klub
Her er en enkelt side med data om klubben. Klubben er pt. tilknyttet Tårnbys Curling haller.

Hvidovre Curling Club
Link til klubbens hjemmeside med mange oplysninger om klubben generelt og Curling i almindelighed. Den årlige turnering ligger omkring første weekend i januar måned.

Gentofte Curling Club
Link til klubbens hjemmeside med mange oplysninger om klubben generelt og Curling i almindelighed. Klubbens turnering ligger i september.

Margaritacurlingclub.dk
Margaritacurlingklub er en social klub med forgreninger til 20 lande og med arrangementsdeltagelse i mange lande. Hjemmeside har en del interessante billeder fra curling i Danmark og Udlandet.

Taarnby Curling Club
Her er en henvisning til Taarnby Curling Clubs hjemmeside, som har meget information dels om klubben, men også mange links til interessante adresse. Klubben har turnering i november.

Danske curling-klubber