Så starter OL! Endelig!

Så starter OL! Endelig!

Nu sker det. Nu starter OL endelig for alvor.
De danske herre tager hul på den Olympiske OL turnering for dansk vedkommende. Den første modstander er curlingstormagten Canada.
Det bliver en hård start for de danske herre at tage kampen om mod Brad Gushue.

I morgen, torsdag, åbner kvinderne så deres turnering med to kampe mod hhv. Kina og USA.

Danmark kommer til OL i Beijing som Underdogs i begge turneringer. Efterhånden er Danmark ét af de få tilbageværende hold som ikke har har landshold som spiller professionelt. Dansk curling er fortsat udelukkende på amatør-basis og det betyder selvfølgelig at forventningerne skal tempereres når vi ser frem mod Round Robin.

I løbet af de næste halvanden uge skal de to danske hold spille en alle-mod-alle turnering, kaldet ‘Round Robin’. De danske drenge kan derfor komme godt afsted i turneringen med en sejr over Canada, mens et nederlag mod medaljefavoritterne fra Canada absolut kan accepteres. Kampen handler i høj gad om at komme godt i gang med turneringen og få spillet noget godt Curling.

I anledning af OL afholder Aarhus Curling Klub såkaldte ‘Curling Kick-off’, hvor det er muligt at komme og prøve kræfter med den stenhårde sport, som bærer igen ved dette OL, bærer Danmarks medaljehåb på sine skuldrer.

I Aarhus Curling Klub holder vi vejret og hepper på de to danske curlinghold. Det er nu de danske farver skal repræsenteres.