Curling - Ide til polterabend i Aarhus

Curling – Ide til polterabend i Aarhus

Polterabend i Aarhus Curling Klub

I går tog en flok kvinder på polterabend i Aarhus udfordringen op og kom på glatis til et sjovt spil curling. Poterabend-begivenheden startede med en kort introduktion, så alle var klar over reglerne og vidste hvordan de skulle slide, feje, ‘skippe’ og alt det andet. Der blev fejet, skrålet, sigtet og jublet i hele de to timer arrangementet varede.  Deltagerne lærte en masse nye sider af hinanden at kende. Det er nemlig ikke altid til at vide på forhånd hvem der har talentet, når de får en kost i hånden og en glat sål under den ene fod.

Alle fik en stor oplevelse at tage med sig og gruppen tog efterfølgende smilende og lidt trætte videre til resten af dagens oplevelser.

Ideer til polterabend i Aarhus Curling Klub

Polterabend arrangementet henvender sige lige godt til polterabend for både mændene og kvinderne, så der er garanti for et vellykket arrangement.

 

Curling var en af de bedste ideer mine venner fik på min polterabend. Jeg havde aldrig forestillet mig at ville skulle spille curling eller at der var så meget gang i den.

– Line

Skal i holde polterabend i Aarhus?

Arrangementet henvender sig til både kvindernes og mændenes polterabend fødselsdage og andre festlige lejligheder hvor I vil ud og prøve noget nyt. Der er masser af aktion, men samtidig bestemmer man selv hvor meget man vil gå til den. I får en instruktør som med garanti vil hjælpe med til at gøre jeres polterabend til fantastisk oplevelse.

Hvis I også vil booke en polterabend kan I gøre det fra siden firmaarrangementer. Der er bedst mulighed fredag aften og lørdag.

Til jeres polteraben i Aarhus Curling Klub kan I få noget at drikke eller spise i cafeen på bestilling. Ring blot og lav en aftale, så er de altid behjælpelige. Ellers har vi ideer til hvor i kan tage hen og spise bagefter.