Anden spilledag i Jysk/Fynsk Mesterskab på svær is

Anden spilledag i Jysk/Fynsk Mesterskab på svær is

Anden spilledag i Jysk/Fynsk mesterskab blev afviklet sidste weekend lørdag d. 30 november, med deltagelse af to hold fra ACK.

‘Aarhus Allstars’ stod til at skulle forsvare deres foreløbige førsteplads i den samlede stilling, og samtidig prøve at gentage succesen som dagsvinder fra første spilledag.
Holdet var dog ramt af sygdom og var kun i stand til at stille med tre spillere, hvilket viste sig at have en afgørende negativ indflydelse på resultaterne.

Det blev kun til en enkelt sejr, en uafgjort og et nederlag, hvilket ikke var til strækkeligt til at blive dagsvinder.
Samtidig måtte holdet også afgive førstepladsen i den samlede stilling til værterne fra Odense ‘Team Flottenheimerz Plus’, som også endte med at blive dagsvindere.

Det andet hold fra Aarhus, ‘Aarhus Curling – De Voksne’ spillede deres tre kampe med fuld opstilling, men formåede desværre ikke at få en sejr i hus i løbet af dagen. Der var dog tale om tre spændende kampe, hvor De Voksne trods hård modstand, formåede at vinde 10 ender og 11 sten.

3. spilledag afholdes lørdag d. 4. januar 2020 på hjemmebanen i den nyrenoverede Aarhus Skøjtehal, alle er velkomne til at komme forbi til det bedste curling vest for Storebælt.