Guld i Jysk/Fynsk til ACK

Den 30. marts lykkedes det et hold fra Aarhus Curling Klub at tage pokalen og 5 gulmedaljer med hjem efter den sidste spilledag i Jysk/Fynsk Mesterskab, der blev spillet i Esbjerg Curling Klub.

Første Spilledag i Vojens

Traditionen tro startede årets udgave af turneringen i Vojens den 22. september, hvor der blev gjort rent bord med 3 ud af 3 sejre på dagen. Dermed lagde Aarhus All Stars sig fra start også i spidsen for turneringen med 17 point efter første spilledag.

Aarhus All Stars rocker curling turnering i Vojens

Frederikshavn

Den 17. november rykkede turneringen til Frederikshavn, der for første gang var vært for en spilledag. Det var en meget vellykket afvikling og tætte kampe hvor dagsvinderen skulle findes på baggrund af ender og sten. Aarhus Allstar’s kamp mod de nærmeste konkurrenter fra Odense endte da også i en uafgjort kamp.

ACK var til denne spilledag også repræsenteret ved holde, Friendly Stones med spillere fra Aalborg og Aarhus der også spillede nogle flotte kampe.

Jysk/Fynsk Curling mesterskab i Frederikshavn

Jysk/Fynsk i Odense

Kun to uger senere fortsatte turneringen i Odense, som er blandt de faste værter for turneringen. Igen gjorde Aarhus All Stars rent bord med 3 sejre.

Hjemmebane i Aarhus

Som sædvanligt slog Aarhus Curling Klub dørene op for Jysk/Fynsk på hjemmebane den første lørdag i det nye år. Tean Silkeby løb med dagssejren og holdet Dope Toddlers stillede ud over All Stars med spille fra Aarhus og en kampsejr undervejs.

Afslutning i Esbjerg Curling Klub

Efter en pause i spilleplanen på knap tre måneder skulle sæsonen og turneringen så småt til at rundes af med den sidste spilledag i Esbjerg. Holdet lagde godt ud med en sejr over holdet fra Vojens, men mødte stærk modstand i anden kamp mod et velspillende hold, To Jyder og en Fynbo fra Aalborg Curling Klub. En sejr i den sidste kamp mod Frederikshavn sikrede dog en tredjeplads på dagen så guldmedaljerne kom i hus. Team Schack fra Esbjerg Curling Klub vandt alle deres kampe på dagen og blev dermed dagsvindere på hjemmebanen.

Aarhus Allstars vinder curling guld medaljer i Jysk/Fynsk i Esbjerg Curling Klub