Åbent hus

 

Forsiden:

Index turneringer:

DM-mix 2007

Kval til EM-kval 2007

EM-mix 2007

Gentofte Cup

Odin Cup

Tårnby Cup

Løvfaldsturnering

Ålborg Open

1. division Vest

Hvidovre Cup

Rungsted Cup

DM i figurspil 2008

Esbjerg Open

Mix double DM 2008

Veteranturnering

Mix double VM 2008

Jysk Fynsk mesterskab

Undercup

Silkeborg 2008

DM MIX 2007

Aarhus Curling Klub har startet sæsonen med en pæn fjerde plads ved DM i Curling for Mix-Hold.

 

Det skete i weekenden den 15. og 16. september, Rachel Pedersen, Helle Eeg Hansen, Søren Søndergaard og Thorbjørn Jørgensen fejede sig til en fjerde plads ved DM i curling for mix hold.

 

DM i curling for mix hold blev afvikledet over to dage i Kastrup Curling Hal med 5 deltagende hold. Der er tale om et DM, hvor mand/dame skal skiftes til at sætte holdets sten og alle hold mødte alle indledningsvis.

 

Aarhus Curling Klubs Hold, der som det eneste træner i en skøjtehal og ikke har en curling hal til rådighed, måtte bruge de første par kampe til at finde sig til rette på den noget hurtige is, hvor vm-sølv vinderne fra forårets dame VM, Madeleine Dupont, Denise Dupont og Ane Jensen var en for stor mundfuld.

 

Men da holdet først havde fundet hastigheden, spillede holdet rigtig godt, hvilket et lokalt hold Team Per Svendsen måtte sande efter en meget spændende kamp, hvor den sidste sten blev afgørende.

 

I søndagens kamp skulle Aarhus curling Klub mod endnu et lokalt hold. En sejr ville sikre minimum bronze medaljer, men desværre var kræfterne brugt op og holdet lavede derfor mange fejl og måtte opgive efter 7. ende.

 

Se artikler i Lokalavisen Nordårhus og i Viborg Nyt