Åbent hus

 

Forsiden:

Index turneringer:

DM-mix 2007

Kval til EM-kval 2007

EM-mix 2007

Gentofte Cup

Odin Cup

Tårnby Cup

Løvfaldsturnering

Ålborg Open

1. division Vest

Hvidovre Cup

Rungsted Cup

DM i figurspil 2008

Esbjerg Open

Mix double DM 2008

Veteranturnering

Mix double VM 2008

Jysk Fynsk mesterskab

Undercup

Silkeborg 2008

Kvalifikation til EM-Kval 2007

Aarhus Curling Klub deltager denne gang, når Kvalifikationsturneringen til EM-kval afvikles den 29. og 30. september i Hvidovre.

Holdet består af Skipper John Andersen, Viceskipper Thorbjørn Jørgensen, 2'er Søren Søndergaard, 1'er Ove Pedersen, samt reserve Klaus Walther-Rasmussen. Holdet spiller efter demokratisk turnus ordning, så alt efter antal tilmeldte hold kommer til at spille lige meget.

Spillerne har tidligere spillet sammen med godt resultat i sidste års Undercup og i Esbjerg Open, og forrige års Ålborg Open.

Deltagende Hold:

1 – Rasmus Stjerne, Hvidovre

2 – Martin Poulsen, Tårnby

3 – Christian Thune, Gentofte

4 – Ulrik Damm, Tårnby

5 – Thorbjørn Jørgensen, Aarhus

 

 

Kval. til EM-kval. 2007

Dato

Tid

Bane 1

Bane 2

Bane 3

Bane 4

Oversidder

29. september

 

08.00

2 - 3

1 – 4

 

 

5

13.30

 

 

5 – 1

2 – 4

3

19.00

1 - 2

5 – 3

 

 

4

30. september

08.00

 

 

1 - 3

4 - 5

2

13.30

3 – 4

2 - 5

 

 

1

19.00

 

 

Finale

 

 

 Regler for turneringen:

 

For alle turneringer gælder at der altid spilles efter WCF’s regler, samt de supplerende danske regler.

 

I år er der 5 tilmeldte hold, det betyder at spillesystemet bliver Round robin, og nr. 1 og nr. 2 fra grundspillet spiller finale om retten til at deltage i EM-kval. 2007.

Kampene afvikles over ti ender, med ekstra ende hvis stillingen er lige efter 10 ender.

 

I grundspillet trækkes der lod om retten til sidste sten, det hold der vinder retten til sidste sten, spiller med mørke sten, og de træner først.

 

Træning: Max 10 minutter, max 16 sten - 8 hver sin vej, træning starter 30 min før kampstart.

 

Umiddelbart efter holdenes første kamp, spilles der Draw to tee, gælder alle hold.

 

Draw to tee: Holdets fire spillere sætter én sten hver (må ikke være samme sten), alle sten måles (i cm.). Antallet af centimeter tælles sammen, det hold der har færrest centimeter, har vundet Draw to tee.

 

Vinderen af grundspillet, har sidste sten i første enden i finalen. Ved pointlighed mellem 2 hold efter grundspillet, har holdet der har vundet det indbyrdes opgør vundet retten til sidste sten i finalen.

Hvis der er pointlighed mellem 3 hold efter indledende runde, rangeres holdene efter indbyrdes opgør, hvis dette ikke er nok bruges resultatet fra ”Draw to tee”, vinderen af ”Draw to tee” er direkte i finalen, nr. 2 og 3 fra ”Draw to tee” spiller tiebreak om retten til at komme i finalen.

 

Ved pointlighed mellem 4 hold, rangeres holdene efter indbyrdes opgør (hvis dette ikke er nok, bruges resultatet fra Draw to tee for at afgøre rangering), derefter spilles de nødvendige Tiebreaks.

 

Holdene er indplaceret i rækkefølge efter deres tilmeldingstidspunkt, dog undtaget Team Thorbjørn Jørgensen, som kan spare en overnatning ved at sidde over i den første kamp.

 

Spillesystemet med 5 hold, bevirker at der er to hold der får 3 kampe den første dag, dette er desværre uundgåeligt. De to hold kommer til at møde hinanden i det tredje opgør på dagen, således at der ikke er et af holdene der har en fordel i forhold til det andet hold.

 

 

I tilfælde af tiebreak, vil den eller disse blive afviklet der hvor finalen er programsat til, og så vil finalen blive spillet på et tidspunkt, som bliver aftalt mellem de to finalehold.