Åbent hus

 

Forsiden:

Index turneringer:

DM-mix 2007

Kval til EM-kval 2007

EM-mix 2007

Gentofte Cup

Odin Cup

Tårnby Cup

Løvfaldsturnering

Ålborg Open

1. division Vest

Hvidovre Cup

Rungsted Cup

DM i figurspil 2008

Esbjerg Open

Mix double DM 2008

Veteranturnering

Mix double VM 2008

Jysk Fynsk mesterskab

Undercup

Silkeborg 2008

Undercup 2008

I weekenden den 29. til 30. marts spillede Lotte Jørgensen, Ove Pedersen og Thorbjørn Jørgensen, Aarhus Curling Klub i landets næst fornemmeste curling turnering Undercuppen. En landsdækkende turnering for alle de curling hold, der ikke spiller 1. division (eliteserie).

 

Selvom holdet var afbudsramt og derfor kun bestod af tre spillere kom Team Jørgensen som holdet hedder rigtig godt fra start med en kneben sejr over Team Bonde fra Hvidovre, som blev besejret i spøjs kamp, hvor Team Jørgensen sad på de tre første ender, medens Hvidovre folkene tog de næste tre. Så vågnede team Jørgensen op og tog de sidste to ender og dermed sejren.

 

I den anden kamp mødte Team Jørgensen de senere vindere Team Are Solbjerg fra Hvidovre. Selv om Team Are Solbjerg ikke spillede op til sidst bedste var der ikke meget der fungerede for Team Jørgensen, som også måtte inkasserer et klart nederlag.

 

I den 3. kamp ventede den tidligere OL sølvvinder Jane Bidstrup, som umiddelbart virkede som en alt for stor mundfuld for Team Jørgensen. Team Jørgensen har for fire år siden fået en alvorlig lektion af Team Glatis, som Janes hold hedder.

 

Team Jørgensen havde besluttet sig for at sælge sig dyrest muligt, og i en kamp, som var fuldstændig lige. Team Jørgensen startede med at tage en ende med en sten, så tog team Glatis en ende med en sten. Efter seks ender stod det så 4 – 4, 7.ende vandt team Jørgensen med en.

 

Heldet tilsmilede så århusianer i den sidste ende, hvor Jane Bidstrup skulle fjerne en Århusiansk sten for at vinde enden. Den kiksede heldigt nok for Team Jørgensen, som efter den sejr på 6 - 4 næsten ikke kunne få armene.

 

Team Glatis endte med en anden plads i turnering efter at have tabt til Team Are Solbjerg.

 

Som tilføjelse kan nævnes, at Jane Bidstrup havde en af Danmarks første curling verdensmestre med på holdet. Det var Jette Olsen, som tilbage i 1982 sammen med bl. a. Helena Blach blev verdensmester.

 

I kampen om tredje pladsen mødte Team Jørgensen et Esbjerg hold, som vandt en meget tæt kamp, som Århus holdet opgav i sidste ende, da kampen inden sidste sten ikke kunne vindes.

 

Århus Holdet kan til gengæld glæde sig over stadig at være det bedste Skøjtehals hold.