Åbent hus

 

Forsiden:

Index turneringer:

DM-mix 2007

Kval til EM-kval 2007

EM-mix 2007

Gentofte Cup

Odin Cup

Tårnby Cup

Løvfaldsturnering

Ålborg Open

1. division Vest

Hvidovre Cup

Rungsted Cup

DM i figurspil 2008

Esbjerg Open

Mix double DM 2008

Veteranturnering

Mix double VM 2008

Jysk Fynsk mesterskab

Undercup

Silkeborg 2008

Løvfaldsturnering 2007

Pressen skrev

Lørdag den 17. november spillede Aarhus Curling Klub sig til en tredje plads i årets udgave af Rungsted Curling Klubs Løvfaldsturnering.

 

Selv om det var et trin ned ad rangstigen i forhold til sidste års anden plads er Aarhus Curling klubs kvartet: Ove Pedersen, Rachel Pedersen, Søren Søndergaard og Thorbjørn Jørgensen ganske tilfreds med turneringsforløbet med tætte og spændende kampe mod hold fra hæderkronede klubber som Helsingborg og Hvidovre, som nok blev tabt til allersidst, men heller ikke før.

 

Og først efter at holdet havde vist, at det faktisk kan en hel del af spillets svære detaljer, når flere af de sten, der allerede er sat, helst skal flytte sig helt rigtigt når de rammes.

 

Ikke mindst Hvidovre-holdet blev pludselig nervøs i holdenes indbyrdes opgør, da Århus holdet i sidste ende viste sig at være temmelig dygtig til at beregne vinkler og dermed var ved at forvandle en Hvidovre føring på tre sten til en uafgjort, men trods et dobbelt angel raise take out endte det med nærved og næsten og et 8 – 7 nederlag.

 

Også kampen mod den arrangerende klub var meget tæt, og Århus holdet kan glæde sig over at det oftest trækker det længste strå, når det drejer sig om dyster mod hold fra andre skøjtehaller.

 

Det gjorde holdet så også denne gang i en tæt kamp om tredie pladsen som nok ente 8 – 3 til Århus holdet men som var spændende til sidste og hvor Rungsted holdet hånden på hjertet nok heller ikke var begavet af held.

 

1. Team Are Solbjerg, Hvidovre Curling Club

2. Team Hot Chili Chickens, Helsingborg Curling Club

3. Team Thorbjørn Jørgensen, Aarhus Curling Klub

4. Team Rungsted, Rungsted Curling Klub

 

Og så et hip til de klubber der ikke sender hold tilturneringen:

 

Dette her er altså en kanon hyggelig turnering, hvor der er gjort noget ud af tingene.