Åbent hus

 

Forsiden:

Index turneringer:

2007/2008

2006/2007

DM-mix 2006

DM i figurspil 2006

DM i figurspil 2007

Mix double DM

Ålborg Open

Gentofte Cup

Jysk Fynsk mesterskab

EM-mix 2006

Odin Cup

Tårnby Cup

Rungsted

1. division Vest

Hvidovre Cup

Rungsted Cup

Esbjerg Open

Veteranturnering

Undercup

DM-mix 2006

Blev afviklet den 16. og 17. september i Tårnby.

Aarhus Curling Klub deltog med et hold bestående af Berit Lindum Waltoft, Lotte Jørgensen, Rachel Pedersen, Ove Kjær Pedersen, Thorbjørn Jørgensen og Lasse Hedberg.

Uheldigvis måtte Ove melde afbud grundet sygdom, så holdets udskiftningsplan gik i vasken allerede inden turneringen begyndte.

Lørdagen blev brugt til at finde ud af isen, da det var sæsonens første optræden på curling is. For Lasses vedkommende var det den første optræden i Taarnby.

Holdet lagde ud mod Team Bossen, lidt famlende som forventet, men formåede alligevel at snuppe et par ender og et par blanke, så selvom nederlaget var indiskutabel, så var optimismen intakt.

Også mod Angelina Jensen og Rasmus Stjerne var der tale om klare nederlag, hvor holdet havde problemer med at finde hastigheden i isen.

Søndagens kamp mod Lene Nielsen var problemet med tempoen stadig gældende indtil  afslutningen på en katastrofal 2 ende. Fra 4. ende havde holdet bedre styr på det hele.

Desværre en tand for sent, men alligevel tids nok til at skipperen på holdet har brug tid på at ærge sig over at hans sidste sten i anden ende kiksede. Den ville ellers have gjort en forskel på 5 sten, som holdet godt kunne have brugt.

Holdet kan ellers glæde sig over at det efter 3 DM turneringer stadig går frem ad og at denne turnering nederlag til trods var holdets bedste. Desuden kan holdet glæde sig over at nederlagene faldt til nr. 1, 2, 3 og 4 i turneringen.

Lokalavisen NordÅrhus skrev