Åbent hus

 

Forsiden:

Index turneringer:

2007/2008

2006/2007

DM-mix 2006

DM i figurspil 2006

DM i figurspil 2007

Mix double DM

Ålborg Open

Gentofte Cup

Jysk Fynsk mesterskab

EM-mix 2006

Odin Cup

Tårnby Cup

Rungsted

1. division Vest

Hvidovre Cup

Rungsted Cup

Esbjerg Open

Veteranturnering

Undercup

Esbjerg Open 2007

Turneringen blev afviklet fra den 23. til 25. februar.

Team Erik Graugaard (Rachel, John, Claus og Thorbjørn), Aarhus Curling Klub deltog i den stærkt besatte Esbjerg Open, hvor holdet lagde hårdt ud med klare sejre i fredagens og lørdagens kampe.

 

Fredag aften gik det ud over Team No Name, et ellers stærkt Esbjerg hold, som rent bogstaveligt blev fejet ud af banen med en meget klar 10 – 3 sejr til Team Erik Graugaard.

 

I lørdagens første kamp ventede Team Arne Arnesens, Vojens, som Team Erik Graugaard aldrig tidligere har besejret, men denne gang var der aldrig tvivl om at holdet ville vinde. Allerede efter 3 ende var det til at se hvor det bar hen. Og Vojens holdet måtte lide et 8 – 3 nederlagt.

 

I lørdagens sidste kamp var modstanderen Team 2000+ fra Esbjerg, som altid gør sig godt i turneringer. Det var da også en meget lige kamp, som først fandt sin afgørelse i sidste ende, hvor Århus holdet var bagud indtil allersidste sten, hvor god skipning og god fejning kombineret med en perfekt sat sten sikrede Århus holdet en kneben 5 – 4 sejr.

 

Det var svært for holdet at få armene ned til curlers eve og Rachels mor blev holdt løbende informeret via sms.

 

Var armene højt oppe lørdag aften, så kom de hurtigt ned om søndagen for søndag startede med sort uheld for Team Erik Graugaard, som midt i tredje ende mod Lasse Leegaard, Tårnby, den senere turnerings vinder, måtte sende Claus  på skadestuen for at få syet en alvorlig flænge i albuen.

 

Det rystede holdet nok til at de aldrig kom ind i kampen og holdet opgav da også efter sjette ende.

 

I den sidste kamp havde holdet så brugt sine kræfter op og selv om man fulgte med modstanderen Team To Par, Esbjerg, så var kampen reelt afgjort efter 4. ende.

 

Holdet ser alligevel tilbage på en succesfuld turnering med massere af godt spil og en 7. plads ud af 24 hold.