Åbent hus

 

Forsiden:

Index turneringer:

2007/2008

2006/2007

DM-mix 2006

DM i figurspil 2006

DM i figurspil 2007

Mix double DM

Ålborg Open

Gentofte Cup

Jysk Fynsk mesterskab

EM-mix 2006

Odin Cup

Tårnby Cup

Rungsted

1. division Vest

Hvidovre Cup

Rungsted Cup

Esbjerg Open

Veteranturnering

Undercup

Rungsted 2006 Løvfaldsturnering

Århusiansk Curling succes i Sjællandsk en dages turnering.

 

Aarhus Curling Klub oplevede stor succes, da klubben med to hold deltog i Rungsted Curling Klubs nyindstiftede Løvfalds Turnering lørdag den 18. november.

 

Team Erik Graugaard 1, bestående af skipper Thorbjørn Jørgensen, lead Flemming Mortensen og viceskipper Ove Kjær Pedersen (holdets Second Michael Jensen måtte desværre stå over, da han var blevet kaldt på arbejde) kvalificerede sig efter tre jævnbyrdige indledende kampe til finalen, som gav et nederlag, en sejr og en uafgjort, hvor team Are Solbjerg fra Hvidovre Curling Klub viste sig at være en for stor mundfuld.

 

 

Team Are Solbjerg havde netop vundet en indlagt Draw to Tee konkurrence, netop foran Team Erik Graugaard 1 på anden pladsen, og med det andet Aarhus hold Team Graugaard 2, på en delt tredje plads.

 

At team Are Solbjerg ville blive en hård nød at knække i finalen fandt Team Graugaard 1 ud af i den første indledende kamp, hvor Hvidovre holdet også vandt over Aarhus holdet.

 

Team Graugaard 1 rejste sig dog i den anden kamp og vandt en meget klar sejr over Rungsted 1, medens det så blev en uafgjort med Rungsted 2 i den sidste indledende kamp.

 

For Team Erik Graugaard 1 er finalepladsen en rigtig god optakt til næste weekends 1. division Vest, der afvikles i Esbjerg, hvor holdet møder 3 andre herrer hold om retten til at spille med i slutspillet om det danske mesterskab i foråret 2007.

 

Team Graugaard 2 med Skipper Berit Lindum Waltoft, Lotte Jørgensen, Rachel Pedersen og Jakob Hjort spillede nogle rigtig gode tætte kampe, som de dog desværre kun vandt en af, men det rakte trods alt til pæn fjerde plads.

 

Aarhus Curling Klub har i øvrigt kun stor ros til Rungsted nye turnering, hvor der nok konkurreres på isen, men hvor det sociale er i højsædet. Og rar at deltage i en turnering hvor der var næsten 70 år i alders forskel på yngste og ældste deltager.

 

Onsdag den 22. november 2006, Lokalavisen NordÅrhus

Tirsdag den 21. november 2006, Viborg Stifts Folkeblad

Tirsdag den 21. november 2006, JP Århus