Åbent hus

 

Forsiden:

Index turneringer:

2007/2008

2006/2007

DM-mix 2006

DM i figurspil 2006

DM i figurspil 2007

Mix double DM

Ålborg Open

Gentofte Cup

Jysk Fynsk mesterskab

EM-mix 2006

Odin Cup

Tårnby Cup

Rungsted

1. division Vest

Hvidovre Cup

Rungsted Cup

Esbjerg Open

Veteranturnering

Undercup

Undercup 2007

Medens de danske damer kæmpede om medaljer ved vm i Japan lykkedes det Aarhus Curling Klub at kæmpe sig frem til en flot femte plads i den landsdækkende Undercup, som blev færdig spillet i denne weekend.

 

Undercuppen er for de hold som ikke spiller i Eliteserien på både dame og herrer siden. Og fra århus deltog Christian, Ove, Søren og Thorbjørn under navnet Team ACK, Aarhus Curling Klub viste gennem hele den afsluttende weekend stabilt spil og måtte sande at det en gang i mellem er rigtig kedeligt at have der der små marginaler i mod sig.

 

Efter et indledende nederlagt til et stærkt spillende Hvidovre hold hev Århusianerne efter en gyser kamp mod Frederikshavn, hvor heldet absolut ikke var med Aarhus holdet den smallest mulige sejr hjem med en sten.

 

Sejren over Frederikshavn bragte holdet i kvartfinalen, hvor Team 2000 fra Esbjerg ventede. Efter en meget lige kamp, hvor intet ville lykkedes for århusianerne i 5 ende endte den ordinære kamp uafgjort, og så måtte man ud i ekstra ende, som Team 2000 vandt.

 

Så var der tilbage at spille om 5/6 pladsen, hvor holdet løb ind i Team No Name, også et Esbjerg hold.

 

Esbjerg holdet havde absolut ikke tænkt at give ved dørene. Og kampen bølgede frem og tilbage hvor de to hold skiftes til at føre. Da kampen gik ud i sidste ende var Århus Holdet nede med en sten. Århusianerne udlignede og måtte endnu engang ud i ekstra.

 

Denne gang lykkedes det dog for Århus holdet at tage sejren hjem i ekstra enden, og dermed en flot femte plads.

 

I anledning af damernes sølvmedalje ved verdensmesterskaberne i Japan har Aarhus Curling Klub åbent hus søndag den 1. april kl. 2000 og den 20. april kl. 1945.

 

Slutstillingen:

 

1. Team UPS!   HCC
2. Tommy Kristoffersen   ECK
3. Team Are Solberg  HCC
4. Team 2000  ECK
5. Team ACK Aahus CK
6. Team No Name ECK
7. Team Godterne HCC
8. Team Bonde HCC
9. Team Carsten Nordentoft Frederikshavn CC