Sjove fritidsaktiviteter – Curling

Curling er blandt de bedste fritidsaktiviteter der findes i Aarhus, blandt andet fordi vi har et enestående klubmiljø og og et stærk fællesskab.

Spillet kræver hele tiden at du er på og aktiv og holdsamarbejdet gør at curling er i den absolutte top blandt fritidsaktiviteter i Aarhus.

Spillet henvender sig til både børn og voksne i alle aldersgrupper, så alle kan deltage og spille uanset forudsætninger og fysisk formåen.

Selvom sporten kræver meget udstyr er curling desuden blandt de absolut billigste fritidsaktiviteter i Aarhus du kan gå til.
Det skyldes at klubben er veldrevet og vi derfor kan holde deltagerudgifterne særdeles lave og fordelene høje sammenlignet med andre fritidsaktiviteter i Aarhus.  Klubben stiller derudover alt udstyr til rådighed for at komme godt i gang.

Vi spiller i Aarhus Skøjtehal om søndagen fra kl. 18:45 – 20:25. Derudover får vi løbende lørdage aftener stillet til rådighed. Så der er masser af tid til både spil og træning.

Curling - fritidsaktiviteter i Aarhus

 

Fritidsaktiviteter i Aarhus med masser af potentiale

Vi tager godt imod alle, der vil starte til curling med et grundigt introforløb sammen med andre nye. Så du hurtigt kommer op på et godt niveau og kan spille med og mod andre. Efter introforløbet er du klar til at komme ud og spille med os. Der er de gode mange enkeltdags eller weekend begivenheder spredt rundt om i Danmark i løbet af sæsonen.

Det er vigtigt for os at give den bedst mulige intro til nye medlemmer. Derfor tager vi imod nye medlemmer til sæsonstart i slut august og samt igen i starten af januar. Her oprettes grupper af nye medlemmer så du kommer på et hold med det samme. Forløbet er tilrettelagt i samarbejde med Dansk Curling Forbund så det sikrer en god og hurtig oplæring i spillets regler og principper.

Så hvis du vil være med, så send os en besked, så vender vi snarest tilbage til dig.

Læs mere om vores introforløb og tilmeld dig her: Curling Kick-off