Sport i Aarhus for begyndere

Efter OL opretter vi nu begynderhold hvor du også kan lære at spille curling. 

 

Tilmelding til Kick-off begynderkursus

Det er nu muligt at tilmelde sig det nye curling kick-off i med start i oktober.

Vil du samle venner eller familie om en ny sport i Aarhus som er en sund og sjov beskæftigelse? Curlingsporten er for alvor brændt igennem som en medrivende tv-sport. Til Vinter-OL lokker den tusindvis af danskere foran skærmen. Nu har du mulighed for at lære alt om det fascinerende spil sammen med andre nybegyndere – fra den elegante måde at glide hen ad isen på til det taktiske spil med kosten i og omkring “huset”.

Curling er karakteriseret ved at give et unikt socialt fællesskab, idet selskabeligheden dyrkes til både spilleaftener og weekend-stævner. Er du træt af enkeltmandspræstation i sport og arbejde, ensom eksamensræs og eksklusive klubber?

Curling begynderkursus Aarhus

 
8 uger med en ny sport i Aarhus med teknik, taktik og masser af tid på isen

Til Kick-Off forløbet tager vi godt imod alle vores nye deltagere som alle starter fra bunden med tilpasset træning. Du får 8 ugers træning med masser af social aktivitet. Hver træningsgang fokuserer på et teknisk element som taktik, fejning, balance og kommunikation. Efter en kort teorigennemgang kommer du ud på den 42 meter lange isbane og prøver det af i praksis. På isen indgår der tekniske øvelser, taktiske overvejelser, fysisk træning, konkurrencer og pointlege. Træningen er derfor både varierende og sjov for dig.

Praktisk information

 Næste hold starter i oktober (dato følger) 

Du er velkommen til at tilmelde dig allerede nu. 

 

Varighed: 8 søndage hvor det er muligt at springes enkelte uger over.
Træningstid: Hver søndag aften kl 18.30 til 20.45 i 8 uger. 

Første gang starter vi 18.15

Du kan tilmelde dig alene eller flere på én gang. Skriv for tilmelding og eventuelle spørgsmål til Thorbjørn Jackholm på: playcurling@aarhuscurlingklub.dk.

Prisen for hele forløbet er 500 kr. inklusiv leje af curlingsko. Kost kan lånes af klubben.

 

Efter forløbets opstart tilbagebetales beløbet ikke.

Ved tilmelding oplys navn og adresse, telefon nr., email, skostørrelse og fødselsdato på alle deltagerne.

Tidligere deltagere siger:

“Gennem Kickoff forløbet og tuneringen har vi opdaget en ny verden med curling, den hyggelige stemning, samt den sociale del til stævnet. Kampene er spændende, og følelsen i kroppen når det lykkedes at lægge en perfekt sten, er helt utrolig. Jeg kan varmt anbefale curling, og konceptet med Kickoff har fungeret godt.”
René Stensig. Kick off deltager 2017