Prøv curling

Curling – sjove fritidsaktiviteter i Aarhus for både børn og voksne

Curling - fritidsaktiviteter i Aarhus

 

 

 

 

 

 

 

 

Curling er blandt de bedste fritidsaktiviteter i Aarhus der findes, blandt andet fordi vi har et enestående klubmiljø og og et stærk fællesskab. 

Spillet kræver hele tiden at du er på og aktiv og holdsamarbejdet gør at curling er i den absolutte top blandt fritidsaktiviteter i Aarhus.

Selvom sporten kræver meget udstyr er curling desuden blandt de absolut billigste fritidsaktiviteter i Aarhus du kan gå til. Det skyldes at klubben er veldrevet og vi derfor kan holde deltagerudgifterne særdeles lave og fordelene høje sammenlignet med andre fritidsaktiviteter i Aarhus.  Fra efteråret 2017 reducerer klubben nemlig prisen markant til et meget lavt niveau. Klubben stiller derudover alt udstyr til rådighed for at komme godt i gang. 

Vi spiller i Aarhus Skøjtehal om søndagen fra kl. 18:45 – 20:30 samt flere lørdage om aftenen hvor der bliver tid til masser af spil og træning.

Fritidsaktiviteter i Aarhus med masser af potentiale

Vi tager godt imod alle, der vil starte til curling med et grundigt introforløb sammen med andre nye. Så du hurtigt kommer op på et godt niveau og kan spille med og mod andre. Efter introforløbet er du klar til også at komme ud og spille til de mange weekend-begivenheder rundt om i Danamark som curlingmiljøet byder på.

For at give det bedste forløb tager vi kun nye medlemmer ind ved opstart af introforløbet, “Kick-off”. Næste Kick off starter oktober 2019. Så hvis du vil være med, så send os en besked, så vender vi snarest tilbage til dig.

Læs mere om vores introforløb her: Curling Kick-off

Tilmeld til én dags arrangmenter her