Resultater fra 1. runde af Jysk-Fynsk Mesterskab

Resultater fra 1. runde af Jysk-Fynsk Mesterskab

Her er Aarhus Curling Klubs resultater for første runde af Jysk-Fynsk Mesterskab, som blev holdt i Odense, lørdag den. 5. december.

 

Flottenheimers – Aarhus Curling Klub
8 – 6

Kampen mod Flottenheimers blev absolut lørdagens tætteste og den bølgede frem og tilbage flere gange. Team Aarhus Curling Klub kom til Odense med store forhåbninger og de lod til at blive indløst da det lykkedes os at starte 1. ende som fyr og flamme og score tre point. Herefter lykkedes det os at holde Flottenheimers til én i 2. ende. En nærmest perfekt start.

Så meldte Flottenheimers dog ind i kampen og stjal fra os i både 2. og 3. ende til stillingen 4 – 3. Det lykkedes os derefter at få bedre styr på spillet, kampen vendte igen og vi scorede i både 5. og 6. ende, således stillingen var 4 – 6 til Aarhus.

7. ende viste sig at blive afgørende for kampens udfald da vi gav 3 uheldige sten væk. I 8. ende lykkedes det tidligt i enden, Flottenheimers, at få lagt et flot indlæg ind bag 2 guarder, som vi ikke var i stand til at gøre noget ved. Dermed scorede Flottenheimers yderligere ét point til slutstillingen 8-6.

 

Daniel Hedemark – Aarhus Curling Klub
11 – 4

Kampen mod Daniel Hedemark blev aldrig rigtig tæt og blev reelt allerede afgjort i de første 3 ender af kampen. Daniel Hedemark, et al, viste sig fra starten af kampen bedre end os på den tricky is, på midterbanen i Odense. Kampens forløb blev tydeligt domineret at et voldsomt spor på banen, som Daniel Hedemark var klart bedre til at udnytte.

Først i 4. ende lykkedes det os at score to og dermed var en forestående ydmygelse i første omgang afværget. Det lykkedes dog aldrig for os at blive venner med isen og det tog udnyttede Daniel Hedemark til forståeligt nok til fulde, ved at score fem point i 5. og 6. ende. Vi sluttede dog af med at score yderligere to point i kampens sidste to ender til slutstillingen 11-4.

(Billedet er fra kampen Daniel Hedemark mod Aarhus Curling Klub. Aarhus er rød)