Fredagssnolder bland selv slik

Det bedste bland selv slik

Bland selv slik har aldrig været nemmere og mere fleksibelt end det er på fredagssnolder.dk. Med en unik funktion kan man selv vælge præcis hvilket slik man gerne vil have i sin personlige slikpose. Derefter er det bare at bestille og glæde sig til det ringer på døren og posen med alt det andet lækre slik du har købt bliver leveret. Muligheden for at selv at vælge sit bland-selv slik via nettet er helt unik for fredagssnolder.dk og vi synes faktisk, at det er et ret flot koncept.

Bland selv slik i Aarhus Curling Klub

Aarhus Curling Klub får selv leveret sportssodavand og andet godt til den søde tand til at tage med, når vi er ude at spille kampe. Når man spiller en eller flere kampe skal der lidt sukker til for at holde sig kørende og ikke miste koncentrationen. Med en choko-bar og en sodavand er enhver sportsudøver på toppen.

 

Bland selv slik til børnefødselsdag

Det er rigtig sjovt at få en stor kasse med blandet slik ind af døren, og har i børnefødselsdag vil det helt sikkert bringe glæde for børnene at skulle åbne en stor spændende pakke med bland selv slik og andre overraskelser.

Fredagssnolder.dk bringer også mange typer sodavand, færdigblandede slikposer samt chokolade og chipsposer med tilbehør lige til døren i Aarhus og med GLS i resten af landet.

Det er supernemt og lækkert.

 

Hvis i selv vil have noget bland selv selvslik fra fredagssnolder kan i bestille det direkte fra deres webshop bland-selv-slik

Bland selv slik

 

”Slik skal være bland selv”

 

Hvis ikke du kan komme til bland selv slik så må slikket jo komme til dig.

Det bedste ved fredagssnolder er helt klart udbringningen i Aarhus og resten af landet. Man har altid glemt at få det købt når man får lyst om aftenen. I dag ønsker mange danskere at springe indkøbene midt i eftermiddagstravlheden over med udbringning.

Der er udbringning næsten alle dage enten i bil i aarhusområdet eller med GLS i hele landet.