Åbent hus

 

Forsiden:

Index turneringer:

2007/2008

2006/2007

2005/2006

Aalborg Firmafestival

DM-kvalifikation 2004

Esbjerg Open

Jysk/Fynskmesterskab 2004

Prekvalifikation til VM

Rungsted Cup

Turneringsdeltagelse forår 2004

Turnerings deltagelse efterår 2003

Undercup 2005

Team Obelix med eget billede eller skilderi, som turnerings chef Baldur omtalte, vores omhyggeligt hjemmelavede billede af Obelix i en for ham uvant curling situation,  havde en fornøjelig tur til årets Rungsted Cup, hvor vi fik en rigtig og uventet høj placering, som nummer 11.

Det var som altid i Rungsted en velplanlagt og velafviklet turnering med spil af høj kvalitet. Hvor et talstærkt svensk islæt gjorde sit til, at Rungsted Cup er en oplevelse ud over det sædvanlige. 6 svenske hold fra Helsingborg, Malmø og Vexjö deltog. Og de svenske hold har det med at være entusiastisks publikum, når de ikke selv spiller og det smitter af på de andre hold, så i Rungsted er man garanteret en kyndig publikum, som klapper af såvel egne favoritter som deres modstandere. Derfor er Rungsted altid en oplevelse, og derfor er det nok også lidt skuffende, at kun 6 anske hold kunne finde til Hørsholm Skøjtehal den sidste weekend i januar 2005.

Det andet, der gør Rungsted Cup speciel er, at selv om vi spiller turnering, så er hyggen i højsædet, og man kan mærke at alle i klubben virkelig har glædet sig til turneringen.

Resultatmæssigt var det vist godt nok, at Team Obelix sørgede for, at det ikke var et dansk hold, der endte på sidste pladsen. Svenske hold besatte nemlig både 1. 2. og 4. pladsen i turneringen, så det var ganske godt at Team Meulengracth-Thune fik kilet sig ind på tredie pladsen efter tiebreak i den sidste kamp mod Team Ruthagen fra Malmø.

Det er en fornøjelse, at se sådan en tiebreak, hvor der er flere tilskuerer end der er spillere på banen. Og vi fik da overdøvet svenskerne selvom det var svært.

Aarhus Curling Klub er helt sikkert også repræsenteret i denne turnering til næste år.

Det håber vi også, at der er andre jyske klubber der er.

Alle billederne kan købes som plakat ved at kontakte webmaster@aarhuscurlingklub.dk med angivelse af hvilket billede, man ønsker. Vi ligger så billede ud på www.ditgalleri.dk hvor billedet, så kan beses og bestilles. Der skal påregnes en leveringstid på ca. 7 dage.

Plakaterne kan leveres i størrelserne:

30 cm x 42 cm kr. 96,-

42 cm x 60 cm kr. 164,-

50 cm x 70 cm kr. 188,-