Åbent hus

 

Forsiden:

Index turneringer:

2007/2008

2006/2007

2005/2006

Aalborg Firmafestival

DM-kvalifikation 2004

Esbjerg Open

Jysk/Fynskmesterskab 2004

Prekvalifikation til VM

Rungsted Cup

Turneringsdeltagelse forår 2004

Turnerings deltagelse efterår 2003

Undercup 2005

Århus Curling Klub havde i weekenden den 12. og 13. marts et hold med i slutspillet om undercuppen. Godt at man blot skal tilmelde sig og ikke kvalificerer sig, for undercuppen har hele vejen igennem været en spøjs oplevelse for klubben.

Klubben fik nemlig af forskellige årsager kun spillet en kamp ud af syv planlagte i de indledende runder, da klubben først havde planlagt et iøvrigt succesfuldt udendørs arrangement den 5. december, hvor de øvrige jyske hold mødtes i Esbjerg.

Den anden indledende runde gik holdet glip af da først blev aflyst grundet snestorm (Aarhus Curling Klub var så vid vi forstod det eneste hold, der ikke meldte afbud, så vi fik lov at bestemme en alternativ dato). Til den anden indledende runde passede det så halvdelen af holdet at blive syge, så den fik klubben heller ikke spillet.

Koks i kommunikationen havde holdet så også til slutrunden, hvor der kun var tre spillere klar, og den ene skulle til familie frokost, men heldigvis har Esbjerg nogle friske kørestolscurlere, som trådte ind på holdet med meget kort varsel.

Det var en utrolig god oplevelse at spille sammen med kørerstolscurlerne, som har den helt rigtige indstilling til spillet, nemlig at det skal være sjovt ellers er det lige meget.

Det er forhåbentlig ikke sidste gang, at spillere fra Aarhus Curling Klub spiller sammen med kørerstolscurlerne, altså, hvis det står til Aarhus Curling Klub.

Nå resultatmæssigt, så var det ikke noget at skrive hjem om, men sjovt det var det. Nå ja, vi havde overskud på det amerikanske lotteri for andet år i træk.

Til sidst, så er det dejligt at Michael Harry gider arrangerer undercuppen år efter år, og at Esbjerg for andet år gør deres for at vi alle kan hygge os.