Åbent hus

 

Forsiden:

Index turneringer:

2007/2008

2006/2007

2005/2006

Aalborg Firmafestival

DM-kvalifikation 2004

Esbjerg Open

Jysk/Fynskmesterskab 2004

Prekvalifikation til VM

Rungsted Cup

Turneringsdeltagelse forår 2004

Turnerings deltagelse efterår 2003

Undercup 2005

Århus Curling Klub har deltaget i følgende turneringer i efteråret 2003:

Ålborg Open, hvor Team Lindums Disciple opnåede en fjerde plads og Team Århus en sjette plads.

Gentofte Open, hvor Team Asger Svedsgaard opnåede en niende plads efter at have mødt Team Jane Bidstrup og Team Casper Bossen, samt Team Smølf fra Taarnby.

Odin Cup, hvor Lindums Disciple opnåede en tiende plads. I turneringen lykkedes det holdet at vinde 8 - 7 over Team Schulze fra Hamburg.

Team Holger fra Århus Brandvæsen deltager i en firmaturnering i Ålborg, hvor Team Holger foreløbig har spillet fire kampe i gruppe A. Den ene blev vundet og de tre andre tabt.Holdets maskot, som kan ses i vores scrapbog er meget tilfreds med indsatsen i den første kamp. Men Holger har været sat af holdet i den sidste kamp, da han ikke har levet op til skipperens forventning om lykkebringning.

Slutstillingen i Gruppe A:

1. Cowi

2. Århus Brandvæsen

3. Digianswer

Team Holger deltager også i undercuppen

Taarnby Cup havde deltagelse af holdet Århus Girls bestående af Rachel Pedersen, Cindi Pedersen, Lotte Sørensen og Thorbjørn Jørgensen. Holdet spillede fire kampe, som holdet alle tabte. Den sidste kamp dog så knebet som 8 - 7 og 4 ender til hver hold.

Præmierne til sidste pladsen var meget flotte i det Rachel og Cindi fik en kost hver og Lotte og Thorbjørn hver en flaske gammel dansk. Holdet fik en god og varm modtagelse i Taarnby og det er helt sikkert at holdet også deltager til næste år i samme opstilling.

Holdet deltager også i Jysk/Fynskmesterskab, men Cindi og Rachel har besluttet at holdet fremover hedder Team Fjotte og Skumbananerne.

Team Fjotte og Skumbananerne forstærket med Flemming Mortensen fra Esbjerg Curling Klub blev nr. 6 ved Jysk/Fynskmesterskab i Ålborg, og Team Asger blev nr. 7.

Team Asger består af Asger Svendsgaard, Ove Pedersen, Rune Kaysen Pedersen og Søren Robdrup.

Slutstillingen ved mesterskaberne:

1. Team Odense

2. Ålborg De Grå

3. Team Niels Kjeldsen (Odense)

4. Team Esbjerg

5. Team Skipper Mix (Odense)

6. Team Fjotte og Skumbananerne (Århus/Esbjerg)

7. Team Asger (Århus)

8. Team Ålborg Junior

Jysk/Fynskmesterskab var et meget vellykket arrangement med en meget hyggelig festmiddag, så en stor tak til arrangørerne. Det er altid hyggeligt og fornøjligt at deltage i Ålborg

Iøvrigt også rart at se, at Nordjyske Stiftidende tre dage i træk ofrede turneringen spalteplads og curlingsporten megen positiv omtale.

Team Holger spillede sin første kamp i Undercuppen mod Team Arne Arnesen Curling Klubben Odin. Kampen blev en meget spændende og tæt affære, som først blev afgjort til Team Arne Arnesen på den alersidste sten. Arne Arnesen vandt kampen med fire ender og 6 sten mod team Holger 4 ender og 5 sten. Vi ønsker Arne Arnesen tillykke med sejren.

Team Asger, nu Team Mozart og Fjotte og Skumbananerne ser frem til deres deltagelse i Rungsted.