Åbent hus

 

Forsiden:

Index turneringer:

2007/2008

2006/2007

2005/2006

Aalborg Firmafestival

DM-kvalifikation 2004

Esbjerg Open

Jysk/Fynskmesterskab 2004

Prekvalifikation til VM

Rungsted Cup

Turneringsdeltagelse forår 2004

Turnerings deltagelse efterår 2003

Undercup 2005

Den 18. til den 20. februar deltog Aarhus Curling Klub i en yderst velorganiseret og hyggelig Esbjerg Open. Klubben havde lige som sidste år to hold med i turneringen. Denne gang kunne vi prale af Jyllands eneste damejuniorhold.

Det andet hold, der deltog fra klubben er næsten identisk med klubben prækvalikationshold. Dog måtte Lau Dahl melde fra på grund af en dårlig ryg.

Damejuniorne: Rachel Pedersen, Cindi Pedersen, Mette Sørensen og Heidi Jensen lagde ud med en sejr over Frederikshavn, medens seniorne, bestående af Flemming Mortensen, Ove Pedersen og Thorbjørn Jørgensen lagde ud mod Team Torkild Svensgaard (av, av). Kampen blev som kunne forvente tabt, men Flemming Mortensen, der satte sidste sten hold flot Aarhus holdet inde i kampen (3 - 5 efter 6. ende), men så tabte man syvende ende med fire sten.

Det var en trøst at Team Svendsgaard vandt turneringen.

Om lørdagen blev Det Grå Guld fra Ålborg Curling Klub slået efter en meget tæt kamp (4 - 3), medens damejuniorerne kæmpede bravt mod Team Bossen, og også lærte en hel del. Det var en trøst for Cindi og Rachel Pedersen, at deres far havde et større nederlagt mod Bossen i Gentofte Cup 2003.

I den anden kamp løb pigerne også ind i et nederlagt, denne gang mod et Esbjerg hold. Seniorerne mødte team Constantin Dumant fra Hamborg. Holdet fortsatte en kedelig tradition med at forærer modstanderen en ende med fire sten, men heldigvis formåede holdet at rejse og vinde kampen 11 - 7. Aarhus Curling Klub er således stadig ubesejret mod tyske modstandere.

Søndagen bød på nederlag til begge århushold, som efter turneringen kan glæde sig over, at placeringerne er bedre end sidste år.

Alle billederne kan købes som plakat ved at kontakte webmaster@aarhuscurlingklub.dk med angivelse af hvilket billede, man ønsker. Vi ligger så billede ud på www.ditgalleri.dk hvor billedet, så kan beses og bestilles. Der skal påregnes en leveringstid på ca. 7 dage.

Plakaterne kan leveres i størrelserne:

30 cm x 42 cm kr. 96,-

42 cm x 60 cm kr. 164,-

50 cm x 70 cm kr. 188,-