Åbent hus

 

Index:

Kalender:

Ismagerkursus

Juniortræf

Velkomst kursus

Trænerkursus

Bliv en endnu bedre curler tag med på Juniortræf d. 31. august – 2. september i Hvidovre

Dansk Curling Forbundafholder Juniortræf for nybegyndere eller juniorer som har spillet i lidt over et år/ eller juniorer som ikke er på et hold i egen klub.

På træffet skal du spille sammen med juniorer fra de øvrige klubber, der bliver afholdt en turnering under hele træffet. I får mulighed for at danne hold på tværs af klubberne, så I kan deltage i DM og de turneringer der bliver afholdt i sæsonen.

Instruktørerne er alle meget rutinerede spillere, som vil træne både teknik og taktik med jer. På træffet kan du spille sammen med nogle af de bedste spillere fra junior-eliten, og høre hvordan de er nået så langt som curlere.

Juniortræffetstarter fredag d. 31. august kl. 17 med en kort introduktion til weekenden, derefter går turen til Tivoli hvor alle får indgang og et tur-pass. (Nordstrøm spiller på Plænen kl. 22). Juniortræffet slutter søndag kl. 16.

Detkoster 800 kr. at deltage i denne weekend hvilket dækker kost, logi, og Tivoli-tur, der ud over skal du betale for drikkevarer og lommepenge. Spørg i din klub om de vil give et tilskud, så du kan deltage! (Klubberne skal selv stå for transporten, der kan søge om dækning af denne inden for de gældende regler).

Seneste tilmelding er d. 17. august, tilmelding til jane@curling.dk, ring til 4326 2575 eller sms til 4040 7730, skriv, juniortræf, dit navn og klub, telefonnummer og evt. mail-adresse. Efterfølgende skal dine forældre (hvis du er under 18 år) skrive under på, at du må deltage.

Hver klub skal sende en person med, som er over 18 år, der er ansvarlig for egne klubmedlemmer (det er ikke krav at denne person har kendskab til curling, det kan være en forælder). Det forventes at denne person hjælper til under træffet, så juniorer (og alle andre) får en god weekend. Personen betaler naturligvis ikke men blive forplejet.