Åbent hus

Forsiden:

Index turneringer:

Løvfaldsturnering

Skole DM 2009

Undercup

Esbjerg Open

Strassbourg

Løvfaldsturnering:

 

Lørdag den 15. november deltog Aarhus Curling Klub med et rigtig flot resultat i Rungsted Curling Klub Løvfaldsturnering, da Ove Pedersen, Kate Winther og Thorbjørn Jørgensen for blot anden gang i klubbens historie spillede sig i en finale, som holdet dog tabte i en meget tæt kamp med skånske Team Chickens fra Helsingborg.

 

Finale kampen var utrolig lige, og selvom om Team Chickens fra 2. ende var hele tiden var et skridt foran, blev kampen alligevel afgjort på aller sidste sten, som Team Chickens skipper desværre for Århus holdet satte perfekt og uden at ryste på hånden til slutresultat 5 – 3 og 3 ender til hver hold.

 

På vej til finalen havde Århus holdet først slået Team Chickens også i en meget tæt kamp, hvor Århus holdet vandt 7 sten mod 5 og med 4 ender mod svenskernes 2.

 

I holdets anden kamp lod det århusianske hold ikke modstanderne fra Tårnby Curling Klub i tvivl om, at man var kommet til Rungsted for at vinde idet alt lykkedes for holdet, medens amagerkanerne var meget uheldige og blev mere og mere frustrerede efterhånden som kampen skred frem og først i den sidste ende lykkedes det amagerkanerne at få en sten, så slutresultatet 9 sten mod 1 og 5 ender mod 1 talte et tydeligt sprog om kampens forløb.

 

Dagens tredje kamp var mod værterne fra Rungsted Curling Klub, som retfærdigt nok blev tabt med en enkelt sten efter en meget tæt affære, og så var Århus holdet klar til at møde Team Chickens i finalen.

 

Slutstilling:

1. Team Chickens, Helsingborg

2. Team Jørgens1, Århus

3. Team Amager, Tårnby

4. Rungsted Allstars, Rungsted