Åbent hus

 

Forsiden:

Index turneringer:

Løvfaldsturnering

Skole DM 2009

Undercup

Esbjerg Open

Strassbourg

I weekenden den 20. til 22. februar deltog Team Jørgensen, Aarhus Curling Klub i den tradtionsrige og velbesatte Esbjerg Open.

 

Esbjerg Curling KLub havde i vanlig stil sørget for at rammerne var i orden både til hygge, men også til curling.

 

Klubbens hold bestod af Ove Pedersen, Torben Bek og Thorbjørn Jørgensen og lagde fredag eftermiddag mod team Tine Davidsen Curling Club Odin fra Vojens.

 

Begge hold kommer fra skøjtehaller og var lidt famlende over for den uvante curling is og kampen var meget lige de første fire ender, så løb Århus holdet fra Vojens folkene og vandt 8 – 4.

 

Lørdag morgen mødte Team Jørgensen endnu et Vojens hold, team Niels Lassen. Team Jørgensen spillede decideret skidt og tabte derfor også klart.

 

Lørdag eftermiddag mødte Team Jørgensen, så et Hamburg Hold, som man tabte knebent til, faktisk havde Århus folkene mulighed for at vinde kampen helt frem til den sidste sten var sat. Den kiksede uheldigvis for århusianerne, som ellers ikke var til at kende igen målt i forhold til deres morgen kamp.

 

Søndag morgen mødte holdet så Frederikshavn. Og her blev der ikke givet noget som helst væk. Team Jørgensen vandt de fem første ender på rigtig godt spil, og først i 6 ende lykkedes frederikshavnerne at komme på tavlen. 

 

 

I denne ramme skulle der have været billeder, men vi har valgt at skåne de uskyldige